JOYFUL GIFTCARD

Markkinoiden paras yrityslahjakortti! Lahjakortti on nouseva trendi yrityslahjana, sillä se antaa valinnanvapauden saajalle. Tämän lisäksi se on nopea, vaivaton ja yksilöllinen tapa muistaa asiakkaita tai sidosryhmiä ympäri vuoden ja kaikissa eri tilanteissa. Nyt voit ilahduttaa lahjakortillamme niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin henkilöstöäkin.

VALITSE LAHJAKORTIN ARVO

Joyful Giftcard soveltuu useaan eri tilanteeseen ja tarkoitukseen, sillä voit valita lahjakortin neljästä eri hintaryhmästä: 29 €, 49 €, 69 € tai 99 € (alv 0%). Hinta sisältää toimituskulun 9 € / kortti. Jokaisessa hintaryhmässä on laaja ja vaihtuva valikoima tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita.

 

MISTÄ VOIN TILATA LAHJAKORTIT?

Lahjakortit voit tilata New Wave Profile -jälleenmyyjiltä. Lähimmän jälleenmyyjän löydät TÄÄLTÄ. Kun olet tehnyt lahjakorttitilauksen, valmiit kortit ja kuoret toimitetaan sinulle nopeasti. Anna ne lahjansaajille – ja sinun työsi on tehty. Lahjansaaja löytää kortistaan menettely ja kirjautumisohjeet sekä henkilökohtaisen koodinsa www.joyfulgifts.fi sivustolle. Nettisivuilla hän valitsee itselleen mieluisan lahjan laajasta valikoimastamme, minkä jälkeen lahja lähetetään hänelle.

 

TUTUSTU LAHJAVALIKOIMAAN

Aina vähintään 30 tuotetta mistä valita! Joyful -lahjakortin valikoimasta löydät tunnettujen tuotemerkkien laadukkaita tuotteita mm. kotiin, keittiöön, liikuntaan ja vapaa-aikaan. Valittavana on runsaasti erilaisia ajankohtaisia ja hyödyllisiä tuotteita joista varmasti löydät helposti itsellesi mieluisan vaihtoehdon!

Löydät koko ajan päivittyvät lahjavalikoimat www.joyfulgifts.fi -sivulta.
Pääset tutustumaan tällä hetkellä olevaan laajaan lahjavalikoimaamme syöttämällä “lunasta lahjakorttisi” kenttään haluamasi hintaryhmän testitunnuksen.

29€ = demo29

49€ = demo49

69€ = demo69

99€ = demo99

 


LUE LISÄÄ LAHJAKORTISTA ALTA