BE YOUR BRAND -konsepti valmiina käyttöösi

Pohjoismaiden suurimpana profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistuneena yritysryhmää voimme tarjota kokonaiskonseptin yrityksesi profiilituotteiden luomiseen. Tarjoamme sinulle palvelua kaikissa vaiheissa ensimmäisen luonnoksen tekemisestä tuotteiden toimitukseen ja myynnin jälkeiseen palveluun. Olipa yrityksesi sitten pieni paikallinen toimija tai suuri kansainvälinen jätti, me räätälöimme palvelumme sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan, jotta saat yrityksellesi juuri sellaisen profiilin kuin haluat.

 

 Full Service Concept

 

 

 

 

 

 

Analyysi

 1. ANALYYSI
Ensimmäiseksi esittelemme sinulle itsemme ja konseptimme. Näytämme esimerkkejä siitä, miten olemme auttaneet muita yrityksiä,  tarjotaksemme sinulle inspiraatiota ja ideoita profilointiin. Jotta voimme täyttää toiveesi ja odotuksesi mahdollisimman hyvin,  pyydämme sinulta kaikki tarvittavat tiedot yrityksesi olemassa olevasta graafisesta profiilista ja konseptista aikatauluun ja kohderyhmiin.


 Idea

2. IDEA JA SEN TOTEUTTAMINEN
Joskus asiakkaan voi olla hankalaa hahmottaa, mitä ja millaisia profiilituotteita hän haluaa ja miltä lopputulos tulee näyttämään.
Me helpotamme tätä esittelemällä sinulle tuotevalikoimamme muun muassa tuotenäytteiden avulla.
Visualisoimme kokonaisuuden idealuonnosten, designehdotusten, merkkausvaihtoehtojen ja väri- ja materiaalinäytteiden avulla.
Sitten on vuorossa vaatteiden kokojen sovittaminen, kokonaisuuden koordinointi ja muutosten tekeminen ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

 Ostaminen

3. OSTAMINEN JA TUOTANTO
Profiilituoteostojen suunnittelu voi tuntua hieman monimutkaiselta, etenkin jos ei aiemmin ole tilannut tämäntyyppisiä tuotteita. Meidän kanssamme prosessi sujuu vaivatta, sillä olemme toimittaneet profiilituotteita tuhansille yrityksille. Yhdessä laadimme kustannustehokkaan ja käytännöllisen strategian yrityksesi ostoja varten. Selvitämme, mitä tuotteita tulee olla varastossa ja mitkä tuotteet valmistetaan tilauksesta. Varmistamme, että tuotteita on oikea määrä ja että kaikki voidaan toimittaa ajallaan. Suoritamme myös laadunvalvontaa varmistaaksemme, että kaikki tuotteet ovat tilauksen mukaisia

 Logistiikka

 4. LOGISTIIKKA
Kokonaiskonseptiimme kuuluu myös pitkälle kehitetty logistiikka, jonka luonnollisesti mukautamme juuri sinun tarpeisiisi. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa, mitä haluat toimitettavan ja mihin, ja me hoidamme kaiken. Kuljetuksen lisäksi huolehdimme
tarvittaessa myös varastoinnista, sähköisen kaupankäynnin ratkaisuista ja pakkaamisesta/ paketoinnista.
Haluamme tehdä profiilituotteiden tilaamisesta sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Palvelu

5. MYYNNIN JÄLKEINEN PALVELU
Palvelua alusta loppuun – siinä New Wave Profilen BE YOUR BRAND -konsepti kiteytettynä. Palvelemme yritystäsi myös sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu. Voit aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen, jos tarvitset apua esimerkiksi takuuasioiden, reklamaatioiden, täydennystilausten tai asiakastyytyväisyystutkimusten kanssa.